PANTAMERA MED ESPORTEN!

PANTAMERA MED ESPORTEN!

NOV 30–DEC 3, 2018 Elmia, Jönköping, Sweden
PANTAMERA MED ESPORTEN!

Panta och bli en del av laget! DreamHack Winter 2018 är runt hörnet, en av världens största digitala festivaler, där tusentals burkar returneras och återvinns. Vi är stolta att tillsammans med Pantamera göra det möjligt för dig som deltagare att panta vid Pantameras monter i Expohallen och vinna en plats i ett kändislag under Musikgibbet 2018 – Pantamera med esporten!

DreamHack Winter besöks av mer än 50.000 besökare och under festivalen används mer än 56.000 burkar – och nu kan du se till att dessa bidrar till Musikhjälpen samtidigt som du kan vinna en plats i ett lag med din favoritstreamer eller artist! Under hösten, fram till den 12:e december tävlar åtta av landets största esportsstreamers tillsammans med sina följare om vilka som kan samla ihop mest pant till Musikhjälpen. Vinnaren koras på Inferno Online i anslutning till Musikgibbet – en CS:GO-turnering mellan åtta lag bestående av samma streamers och ett gäng artister. Vinnarna av Musikgibbet 2018 får den stora äran att skänka hela den ihoppantade prispotten till Musikhjälpen.

Exklusivt för dig på DreamHack!
Via kampanjen Pantamera med esporten kan alla som donerar sin pant vara med och tävla om en av tre åtråvärda platser i något av lagen. Under DreamHack tävlar vi ut de sista två platserna.

Ta med din Pant till Pantameras monter i Expohallen så berättar vi mer!

Mer info hittar du här: https://esport.pantamera.nu/

OM PANTAMERA
Varumärket Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Pantamera används av Returpack för att kommunicera med konsumenter både i reklamkampanjer och i övriga aktiviteter som Returpack driver för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor i det svenska pantsystemet.
https://pantamera.nu/

News from All DreamHack Events


Facebook


Twitter


Instagram


Youtube


Twitch


Shopping-cart

Close Menu