OM DREAMHACK

DreamHack är världens största Gaming Festival, här i Jönköping, Sverige. Vi är den fysiska mötesplatsen för en annars så digital värld, och här finns allt från 96h LAN, ett Expo fullt med aktiviteter med utställande företag från hela världen, Musikframträdanden, Content Creators, Cosplay, Esport, LEGO och allt annat som tillhör gamingvärldens allt växande och sfär.

En gång i tiden associerades DreamHack endast med just vårt LAN, som var anpassat för dem som verkligen var insatta i gaming världen. Idag, mycket på grund av att gaming tagit en bredare plats i samhället, så är DremHack inte endast anpassat för just gaming veteraner, utan även den som är ny, oinsatt men nyfiken på denna värld!

DREAMHACK & ELGIGANTEN

Genom vårt samarbete med Elgiganten, så erbjuder vi nu möjligheten att köpa biljetter till oss direkt i deras butiker, vilket förmodligen är varför just du är här!

Förutsatt att du redan köpt din biljett via Elgiganten, så skall du ha fått en kod som du skall kunna se på ditt kvitto i samband med köpet från Elgiganten.

Om du äger en sådan kod, skall du sedan välja vilket DreamHack event du vill besöka. Vårt kommande event i Sverige ser du här nedan, som tar dig till Tixr, vilket är vår biljett platform:

Come to DreamHack!

June 14 – 16
Elmia Congress & Concert Hall, Jönköping

November 22 – 24
Stockholmsmässan, Stockholm

HÄR KOMMER GAMING
COMMUNITY'T TILL LIV!