LAN:  Nov 23 – Nov 26
Day: Nov 24 – Nov 26

Crew

Join the dreamhack crew

Vi är superglada att se att du överväger att gå med som volontär på DreamHack Winter!

DreamHack Crew har funnits i över 20 år och är en sammansvetsad gemenskap av volontärer som samlas inför varje event för att ha kul, lära sig nya erfarenheter och vara en del av världens bästa community. DreamHack Crew-medlemmar är de sanna mästarna av festivalupplevelser – vilket gör det möjligt för oss att hålla evenemang i världsklass.

38731553232_bcd92c030b_k

Som volontär på våra festivaler får du uppleva evenemanget på ett helt nytt sätt. Du kan vara värd för en turnering, checka in deltagare eller vara med i nya och spännande interaktiva upplevelser. Det finns många möjligheter att lära sig och få erfarenhet som DreamHack Crew-medlem.

Som en del av DreamHack Crew försöker vi göra din upplevelse så bra som möjligt. Till skillnad från de flesta musikfestivaler erbjuder vi mer än bara en biljett. Vid alla evenemang tillhandahåller vi snacks i vår crew lounge,, catering för 2 måltider per dag (+ frukost vid behov), DreamHack t-shirts, en sovplats i vår sovsal och ibland även presenter!

DreamHack är en upplevelse utan dess like. Som en del av teamet kommer du att få färdigheter i ledarskap, lära dig detaljerna i vad som krävs för att driva en framgångsrik spelfestival, få nätverka med människor och utveckla vänskaper som varar livet ut.

What is needed?

  • Åldersgräns 18 år
  • Ha alltid ett leende på läpparna och stötta människorna runt omkring dig
  • Var både en lagspelare men även självständig när uppgifterna kräver det
  • Du behöver ingen erfarenhet innan du deltar som volontär men engagemang och en vilja att lära oss är något vi uppskattar

Hur ansöker jag?

Skapa ett konto på dreamhack.com/crew. När du har skapat ett konto – gå till festivalen du vill vara volontär på och ansök till ett team!